
הסדנא תתחלק לשני חלקים:
חלק ראשון – שיעור טכניקה עכשווית
בשיעור נשים דגש על התקשורת עם הגוף שלנו ונעמיק את המודעות אליו דרך חקירה פיזית. הפרדה של אברי ומפרקי הגוף השונים ונבחן את היחסים ביניהם. נעסוק בקשר שבין הגוף ואבריו למרחב שהוא פועל בו. נתנסה בתרגום דימויים ותחושות לתנועה. נבחן טקסטורות של תנועה ואיכויותיה, בתוך מסגרת דינמית ויחס למוסיקה. נתרגל שימוש במשקל דרך כח הכבידה ונשכלל את יכולת המעברים האורגניים בין הרצפה לבין עמידה.
חלק שני – רפרטואר ומחקר
החלק השני יוקדש ללימוד קטעים מתוך הרפרטואר של הלהקה יחד עם עבודת מחקר דרך הנחיות אימפרוביזציה של מתודת העבודה "גופים מדברים".
נתרגם את הידע הפיזי שנלמד בשיעור לחווית הנוכחות הבימתית של הרקדן/נית ונחקור את הקשר שבין השכלול הפיזי ליכולת הפרפורמטיבית האמנותית.
עלות לסדנא: 250 ש״ח
להרשמה ופרטים נוספים מוזמנים לכתוב לנו במייל:
Productionil@sharonvazanna.com
עוד פרטים וטריילר – Mother Work | ABOUT | SHARON VAZANNA DANCE SPEAKING BODIES | שרון וזנה להקת מחול